Hardware

- Digitale schermen & kiosks -

Ons Omni-channel platform draait technisch gezien op bijna alle hardware die bedrijven reeds bezitten. Daardoor kan je relatief eenvoudig overstappen naar onze interactieve Cloud-oplossing.

Informatieve schermen & kiosks:

Grote digitale informatieschermen en informatiekiosks in je winkel zijn een heel sterk communicatiekanaal, als u deze goed gebruikt. Wij helpen je daar graag een handje mee via het Pro-Motions platform:

  • Betaalbaar platform met de professionele hardware en uitstraling die jouw klanten verwachten.
  • Een performant platform dat altijd en overal toegankelijk is.
  • De boodschap en de manier waarop je deze brengt zijn het belangrijkst, onze designer/marketeer kan je perfect begeleiden bij dit proces.
  • Naadloze integratie en service, contacteer steeds onze helpdesk voor vragen en oplossingen

Welke hardware is essentieel:

  • mini-pc met linux of windows 8 ( win8 noodzakelijk voor  beeld- en bewegingsherkenning )
  • internetaansluiting voor automatische updates
  • FULL HD beeldscherm (1920 x 1080px)

Integratie:

Wij zorgen voor de complete ondersteuning bij de overstap naar onze digital-signage oplossing. Zowel wanneer je reeds de nodige hardware bezit, als wanneer wij de complete setup voorzien,  zorgen we voor de naadloze installatie en integratie binnen de organisatie.

Installaties:

Een complete setup van de hardware kan je best door onze gespecialiseerde installateur laten doen. Voor de perfecte installatie komt er namelijk meer bij kijken dan enkel de kabeltjes aansluiten en onze software installeren. Wil je bvb de schermen automatisch opstarten om 9u ‘s morgens als de winkels opengaan en ‘s avonds terug afsluiten? Heb je de juiste scherminstellingen ingesteld en rekening gehouden met de slaapstand?