Software

- Omnichannel in de Cloud -

Pro-motions is ontwikkeld vanuit de ervaring die we hebben opgedaan met andere systemen. We hebben ons dan ook toegespitst op een zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk platform. Alles is opgebouwd rondom een centraal instellingenpaneel waarbij je alle bedrijfsinstellingen kan vinden.

Grafische vormgeving

Een boodschap overbrengen vraagt ook de juiste look and feel. Daarvoor hebben we een grafisch gedeelte waarin je categorieën kan aanmaken en slides kan opbouwen op basis van voorgedeffinieerde templates. Je kan de templates volgens eigen idee ontwerpen of aanpassen via de drag and drop interface. Toevoegen van teksten, afbeeldingen, video’s of widgets (facebook, twitter, nieuws, weer) gebeurd zoals je dat met powerpoint of word gewoon bent.

Uitbreiding via modules

Doordat de standaardversie zo eenvoudig mogelijk is opgebouwd, hebben we uiteraard specifieke modules en uitbreidingen voorzien die geactiveerd kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld een Immo-module en Fashion-module vmet extra opties en templates die handig zijn voor deze nichemarkten.

Beheer van de schermen

Het beheer van categorieën, slides en playlists gebeurd op projectniveau en is heel overzichtelijk opgebouwd. In een handomdraai kan je nieuwe projecten aanmaken, categorieën en slides dupliceren en aan het juiste scherm in de juiste winkel toewijzen.

Omni-Channel webbased platform

Pro-motions draait online op de modernste servers, “in de cloud zoals ze dat zo mooi zeggen”. Doordat de backend als de frontend helemaal gebaseerd zijn op de HTML5 standaard, heb je bvb de mogelijkheid om een deel van uw reeds bestaande website te tonen en tegelijkertijd op het scherm een aantal slides te presenteren. Dit zal ook het grote voordeel hebben dat u maar op één plek je informatie hoeft aan te passen, dit scheelt u een hoop tijd en ergernis en staat binnen Marketing milieus bekend als Omni-Channel.

Cross platform ondersteuning

Onze applicaties zijn ontwikkeld voor alle platformen. Dit maakt het mogelijk dat je bvb een kiosk in de winkel plaatst op Windows 8 technologie, of een Ipad stand met IOS7. Waarom geen 55″ tv met Ubuntu mini-pc om de winkelboodschappen op te vermelden? Je content of promoties tonen binnen een facebook pagina en meteen ook integreren op de website? Het kan allemaal doordat we van bij de ontwikkelfase met de juiste visie en de juiste technische kennis zijn gestart.

Aanraakgevoelige schermen en bewegingsherkenning

Onze developers hebben nog meer in petto. De implementatie van aanraakgevoelige schermen was vanzelfsprekend, maar we zijn nog verder gegaan. Bewegings en beeldherkenning zou nog meer uitdagingen bieden. Dankzij de native integratie van Kinect-technologie van Microsoft kan je allerlei bewegingen registreren en dat biedt uiteraard mogelijkheden. Denk maar aan swipen door de collectie van een modezaak, spelen van mini-games in een kinderhoekje of een slimme spiegel die je de mogelijkheid geeft om de achterkant van je kledingstukken te tonen in vertraagde weergave.